Cine suntem

Inksect, parte a companiei Bit Expert este fondata in anul 2008, insa experienta membrilor echipei noastre, acumulata in ultimii 5 ani la companii de renume din domeniu, creaza o combinatie perfecta cu prospetimea si inovatia aduse de o firma nou infiintata. Birourile noastre sunt situate in zona de Vest a Bucurestiului.

Abordare

De la inceput, echipa noastra si-a asumat un angajament, acela de a nu trata un business in stilul “clasic”. Inksect a fost creat pe ideea de a realiza solutii interactive, unitare, complete – solutii care sa se integreze cu identitatea brandului, solutii care sa transforme o idee intr-un produs finit si solutii care sa combine sinergetic creativitatea cu tehnologia.
Intalnim peste tot marketing corect din punct de vedere tehnic, dar curtenitor. Gasim peste tot web siteuri care nu reflecta in niciun fel adevaratul mesaj al companiei. Suntem convinsi ca nu suntem singurii care observam aceste lucruri. Cel mai important, cei care le observa sunt clientii nostrii.
Inca de la inceput, compania noastra se ghideaza pe principii clare:

  • Numai proiecte personalizate. Staff-ul nostru ajunge sa cunoasca fiecare companie care ne devine client, asa incat putem oferi un continut si un design care se preteaza perfect companiei, nu unei idei generale despre industria sau domeniul respectiv.
  • Solutii complete. Nu ai nevoie doar de o brosura, de un pliant sau de un web site. Compania ta are nevoie de rezultate. De aceea noi oferim solutii la cheie care transforma ideea ta in proiecte complete.
  • Lucrari profesionale. Echipa de creatie nu se va ocupa niciodata de programarea unui site, asa cum nici programatorii nu vor participa la crearea unei strategii de marketing. Alocam profesionistii potriviti pentru fiecare parte a proiectului tau pentru a obtine produse de cea mai inalta calitate. Avem o echipa de profesionisti compusa din designeri, dezvoltatori, programatori, manageri de proiect si marketeri, ce detin cunostinele si aptitudinile necesare pentru a raspunde celor mai pretentioase si complexe cerinte in domeniu. Aceste aspecte ii vor asigura pe clienti ca vor obtine cele mai bune rezultate prin alegerea echipei corecte.